I'm so excited

Jag har såååå många planer! Flyinge. Ridhus. Eget företag. Sjukt taggad!

De närmaste veckornas planering är följande;

 ♦ Träna Tsunami inför 120-derbyt till helgen. Mao - hoppa vattengravar, stoooora
 ♦ Rida 120-derbytTsunami, med bra känsla.
 ♦ Förbereda Richmich inför kvalitén.
 ♦ Fölvisning med Step Up.
 ♦ Åka till Flyinge!!
 ♦
Ha Tsunami med i undervisningen de 10 första veckorna.

Feels good. Lägg märke till att Fisken - RichMich stannar hos mig fram till kvalitén, då Erica tar över och visar hono,. Jag? Jag kommer då vara bosatt nere i Skåne, med min Fröken Grå. Wihooo :)

Till våren kommer jag mestadels vara ute på praktik, 7 + 5 veckor. Fett nice! :D


Dessa två kommer under året hålla mig sällskap på Flyinge :)


Fortsätter

Här kommer bilderna ur 115-klassen i Sunne smo Nils Lidén fotade. Sjukt fina! :)












Tack Nisse!

Ännu fler fina bilder från Sunnetävlingarna har ramlat ner i min inkorg. Denna gången är det Nils Lidén som tagit bilderna, han har även tagit många fina bilder tidigare på mig och Kungen. Tack Nisse! :)

Ni får omgången med bilder från 110-klassen här, och resten (från 115) senare!










Growing up

Lilla, lilla, underbara Campari - vilken fantastisk häst. Sina tre år till trots var hon stencool under gårdagens pass uppe hos grannarna. Hon fick följa med då Erica och RM skulle träna för Jenny, både som miljöträning och för att Jenny skulle få se henne. Vilket jag tror var ganska uppskattat.

Vilka lovord jag fått om denna fantastiska lilla häst! Nåväl, nu kan inte jag skryta med en häst som går i form från det att jag sitter upp tills jag står på backen igen. Lite realistisk får man ändå vara? Haha, men hon har sådant "rätt" tänk. Hon försöker verklgen göra rätt för sig, försöker förstå allt jag ber henne om. 

Hon är tillsalu. Men vi kommer inte annonsera ut henne aktivt, då vi tror att vi kan tjäna på att behålla henne ett par år och sälja en välutvecklad och utbildad häst som vi själva fött upp. I nuläget är jag faktiskt ganska sugen på att behålla henne här hemma... ;) Men, om jag vill kunna dra igång de planer jag har inför framtiden, behöver jag en häst som kan hjälpa mig att få ett namn. Nu har jag två!


Sol, vind och vatten

Gårdagen fylldes utav skratt, sol och en duktig häst. Jag tror på henne, senaste två veckorna har jag fått en helt ny häst, bara utav att ändra foder, utrustning och ridning. Detta ändrar dock ingenting, hon är fortfarande eventuellt tillsalu, det beror på ridkänslan hon levererar i helgen. Eh ja, självklart spelar andra faktorer in. Det är inte bara en tävling och ett resultat som avgör någonting. Man har ändå häst sju dagar i veckan, och jag tävlar snarare var sjunde, fjortonde dag.

Min kära syster hjälpte mig att filma lite, och tänkte lägga ut övningarna vi gjorde här. Intressant? En av mina favoritövningar, helt klart.

Nu ska jag fortsätta här istället, dagen är grå, blåsig och snart fylls himlen utav fallande vattendroppar. Så därför spenderas dagen under tak, städandes. Jag och Erica ska dammsuga hela huset, jag packar upp allting ifrån Plönninge och städar bort saker som skulle sorterats bort för kanske 4-5 år sedan? Haha, I'm just sooo hopeless!


Life is a highway

Jag hinner inte med någonting längre! Haha, dagarna går i ett - and I love it!

När jag hinner ska jag lägga över lite bilder till datorn, från Sunne. Ska även försöka fota mycket nu i veckan, för att dokumentera utvecklingen hos mina djur. För helt seriöst, ni skulle bara veta skillnaden på dem vi har hemma i nuläget. Wohooo!


Förra veckan hanns det med mycket. Tsunami har jobbat på ordentligt, tränade för Mia i tisdags, filmer kommer upp. Därefter har vi jobbat lite på fältet, lina och dressyr. Nästa helg är det ju tävlingsdags igen, meeting i Kristinehamn. Dagens uppgift blir en liten gymnastikövning, Erica kanske kan filma den, så kommer den ut här.

Natalja, mitt lilla Långöra har kommit långt i sin inridning. Förra veckan - på min födelsedag - satt jag på min stjärna. Det brydde hon sig knappt om. Så veckans planering är att kunna trava på lina. Hard workwork.

Erica har tagit sig en bit med Richmich, vi har jobbat en hel del med uppsittningsfasen på honom, då han gärna tvångar. Nästa vecka kommer jag ha hand om honom, då Erica åker utomlands, denna vecka ska han skos och tränas för Jenny. Vi gör allt för att få honom klar till kvalitén.


Tsunami för två år sedan, lite skillnad?


Lite bilder

Grymma bilder ifrån Sunne. Samtliga fotade utav sjukt duktiga Jessica Appelgren!














Internetlös

Har varit utan internet ett par dagar, men nu kommer iaf filmen från tävlingen! :)

Imorgon blire back 2 normal, ska försöka få in några inlägg. Först står dock stalltjänst och joggingrunda på schemat...


RSS 2.0