Dagarna går i ett

Igår var det första galoppen för Tsunami på säkert 2-3 månader. Känns helt sjukt vad tiden har gått fort. Men om 1,5 vecka är det dags för återbesök. Jag hoppas, hoppas och hoppas! Känner mig som en liten fjolla som lindar benen under natten, har skydd i hagen och boots för att minska skaderisken på henne. Men jag vill verkligen att hon ska vara bra i benet nu, så hon kan komma igång på riktigt!
 
Under veckan har jag spenderat större delen utav dagarna på min LIA-plats, hos Olof Smith. Jag gör allt från att rida in unghingstar till att trimma hans små stjärnor eller att hoppträna. Jag har redan börjat få in en helt annan känsla, då jag rider helt nya typer utav hästar. Sitter på allt mellan supertaggade hästar som springer fooort nr de får, till de som inte tar ett steg i onödan.
 
Våren är under planering. Det suger att jag inte kan sätta upp ekipage-mål inför 2013, då jag inte än vet vilka hästar jag kommer att ha under året. Jag är i varje fall säker på vissa hästar, men inte vem som kommer få vara min förstahäst..!
 
Nu ska jag ut i värmen igen, tyvärr har det inte varit något bra fotoväder i helgen, så vi får hoppas på nästa helg! :)
Efter första ridturen, juni 2010
 
 

Flyinge

Herregud!
Tänk att det gått så lång tid sedan jag packade ihop mina saker och åkte ner till Flyinge med Tsunami. Hur mycket har int hunnit hända sedan dess? Jag antar att uttrycket stämmer - tiden går fort när man har roligt! Och helt ärligt... jag hade nog inte suttit här och skrivit om inte vissa personer klagat lite på mig..
 
I nuläget har jag LIA, vilket motsvarar att vara på praktik. Jag spenderar 7 veckor hos OS häsar - Olof Smith Jag harredan hunnit med att avverka två veckor, vilket gått enormt fort, snart kommer jag ju vara tillbaka på Flyinge igen! Jag pendlari nuläget med mammas bil, så om jag ska vara ärlig ser jag ju Flyinge varje dag.
 
Det händer saker varje dag, och jag ha inte riktigt uppskattat möjligheterna jag är given förän nu. För vilken chans jag har! Här får jag så grymma träningar varje vecka, lär mig att rida olika typer av hästar, jobbar mina egna och år jättebra vänner. Hur kan man inte uppskatta det?
 
dock händer det mycket just nu som jag inte tycker hör hemma här i bloggen, vill ni veta om det får ni ringa mig ;) However, om saker går som jag vill att de ska, så bör ni inom någon månad märka det. Dock hängr det på ganska viktiga saker som väger tungt i detta ärende.
 
Nu ska jag ut och ordnai stallet, åt Natalja och Tsunami, innan jag ska med Emma och kolla på häst. Jag hoppas verkligen, för hennes skull, att denna är vad hon behöver! I eftermiddag bir det ridning och WC!
 
Ska försöka uppdatera er med lite bilder någon dag, vilket också är efterfrågat. :)
 
Uder tiden får ni hålla tillgodo med en bild på Fredhem (jag bor ovanpå stallet, med hästarnaen trappa ner) samt en random bild på stostallets rasthagar.
 
 

RSS 2.0