Alla ♥ dag

Idag har det gått 76 dagar sedan jag satt på en häst. SJUTTIOSEX dagar! För någon som ridit konstant sedan 14 år tillbaka, är detta extremt. Allt för en idrottslektion, som gick åt helvete.

Jag satt just och räknade lite, och på alla hjärtans dag kommer jag att rida igen! Jag garanterar er, jag kommer verkligen sitta på en häst den dagen! I slutet av den veckan åker jag och Sofie hem och hämtar mina pållar - längtan är enorm!


Finaste skruttan!


1. En bild på favorithästen

Min favorithäst är i min stjärna, Tsunami! Jag har inte så många bilder på denna dator, men här får ni en på henne då:

Min vackra stjärna!




Blogglista

Jag tänkte under första månaden inleda med en blogglista som cirkulerat runt på alla möjliga hästbloggar. Det kommer upp ett svar per dag, och iom att det är 30 frågor kommer det ut ett svar per dag (17.00) i en månad. Jag har även vänner som frågat efter den, så här har ni den:

1. En bild på favorithästen

2. När & varför jag började rida

3. Det här behöver jag träna mer på

4. Det här är jag bra på

5. Mitt motto

6. Alla hästar i stallet

7. En sak som aldrig får hända!

8. Min största rädsla inom ridsporten

9. Någon du skulle vela byta liv med för en dag, och varför?

10. 10 saker du inte visste om mig

11. En låt som påminner om en häst du älskar

12. Min favoritgren

13. Min högsta dröm

14. Saker du gör vardagligen (i stallet och till vardags)

15. Varför får hästar och ridning mig att må bra?

16. En bild som gör dig lycklig

17. Låtar som jag lyssnar på när jag är arg, ledsen och glad

18. En bild jag aldrig publicerat förut

19. Bild på min bästa vän och varför han/hon är det

20. Något jag vill göra

21. Någon jag vill träffa

22. Någon jag vill träffa igen

23. Hoppning eller dressyr?

24. Favoritbilder jag tagit

25. Någon jag träffar vardagligen

26. Hur mina vänner beskriver mig

27. Såhär vill jag att mitt liv ser ut om ca 20 år

28. Någon som älskar dig

29. Någon jag skulle riskera livet för

30. Mitt mål med ridning


Presentation

Många av er vet vem jag är, och en del av er känner nu igen mig som Sallys, Kungens eller Jokers förra ägare. Vem är jag då?

Mitt namn är Fanny Lundqvist, jag är född sommaren -93, och går nu tredje året på ett ridsportsgymnasium. Det är ett internat vid namn Plönninge, som ligger strax utanför Halmstad. Här läser jag samhällskunskap, och siktar till hösten på att söka vidare till Flyinges unghästutbildarprogram. Hemma, det är vad jag kallar de djupa skogarna i värmland. Tyvärr innebär även de djupa skogarna kass internetuppkoppling, men det gör jag mitt bästa för att åtgärda!

Jag skadade mig tidig höst 2010, och opererades för brustet korsband november 2011. Jag har haft ridförbud sen dess, men ska snart upp i sadeln igen! I sadeln har jag meriter upp till nat LA på ponny, men pay n' jump upp till msv A. Jag placerade mig även 3a i Mountainhorse Pony Cup finalen 2008, och tvåa året efter! Det var en grym känsla att tävla under SM-helgerna. Min nuvarande storhäst har jag startat upp till 115, avd B och 120 pay n' jump. I år siktar vi på 125!

Jag har haft många ponnier och hästar genom åren, och en del till försäljning. Jag har även hjälpt till att hoppa in unghästar, och hjälper ofta kompisar när de vill ha hjälp i ridningen.

Om två veckor, kommer två av mina flickor ner till mig. Tsunami Girl och Campari. Hemma på gården har vi i nuläget åtta hästar, och min syster har ytterligare en hos sig i Västerås.

Tänkte lägga in egna presentationer till de två hästar jag ska ta med till skolan, så ni blir bekanta med dem innan de kommer!

Vad vill ni veta? Var inte rädda för att fråga, om det är ngt ni undrar över! :)

 

 

Bjuder på mig själv här... ;)


Way to tired

Nyvaken, och skolan börjar om 15 minuter. Det måste ändå vara det bästa med att gå på ett internat. Jag har ca 20 meter till "vår" skolbyggnad, så jag går inte till lektionen förän jag ser lärarna komma till klassrummet. Som sagt, det har sina fördelar!

Tyvärr har det sina nackdelar med ett internat också. Speciellt när man ska plugga för prov, och inte pallar att låsa dörren. Tro mig, man får inte mycket gjort. Själv satt jag till 2-3 inatt, och tjattrade med massa folk, och har lärt mig ca...  20 ord till engelskaprovet jag har om två timmar. Smidig chey!

Nu ska jag göra mig i ordning, slänga på mig kläder och försöka få in tio ord till i skallen. Men, välkommna hit! Är det någonting ni vill veta?

Jag saknar min skrutt!


Bloglovin

Finns numera på blogglovin, detta gör ni genom att klicka här:
Follow my blog with Bloglovin

Design

Hej, det är Lisa som skriver. Nu har jag gjort klart designen till Fannys blogg! Om ni inte kan se resultatet så klicka på F5 så uppdateras sidan. Bilden till vänster i menyn är en bildlänk, så om ni vill checka in min blogg så är det bara att klicka på bilden! XoXo /Lisa

RSS 2.0