Härligt

Idag blev båda hästarna motionerade under sista passet, ind. valet som var mellan 12.45 - 16.10. Härligt när man kan motionera sina hästar under lektionstid liksom. Fett nice!

Campari fick jobba lite lätt. Mycket på linan, inspänd med övergångar. Hon bär sig väl i skritt och trav, har hittat formen och aktiverar bakbenen. Hon har även börjat kunna galoppera på lina och inspänd, så tror det släpper där inom 14 dagar. Vi har ju faktiskt börjat galoppera uppsuttet, det får ni ett inlägg om lite senare. Det var en intressant ridtur om man säger så...

I varje fall så avslutade vi dagens pass med att skritta och trava lite på volten. Bara några varv. Blir ett riktigt pass i helgen, med mycket övergångar så att hon lär sig kommandon osv. Jag börjar tro mer och mer på den där hästen. Ofta får jag även höra att - Behåll den där Fanny, den är ju jättetrevlig. Sälj din tokhäst och ha denna istället! Men nej! Campari komme rgöra någon annan väldigt lycklig efter treårstestet.



Tsunami fick jobba på lina i lilla ridhuset. Hon var så duktig skruttan. Jobbade övergångar till 1000. Det var skritt - trav, trav - galopp, trav - halt, skritt - galopp osv. Jobbigt var det, det märktes. Men välbehövligt. Imorgon blir det lite lättare jobb på ridbanan, och i helgen blir det att klättra eller cantra! Får se lite, men härligt blir det oavsett. :D


Tsunami i Camparis träns. Tkr det passar henne asbra, och ska helt klart införskaffa ett till henne. Dock beslutsångest. Brunt eller svart?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0