Borta

Har haft värsta depperioden, så blogg och internet har inte varit igång. Jag har sovit som satan denna helgen, lördag - söndag sov jag 14 timmar! Jag är van vid att sova 5-6 timmar typ? Haha, men skönt var det. Inatt klämde jag till med 10 timmar typ. Mysigt!

Annars har livet flutit på. Ska rida Campari i em tsm med Matilda, och hitta på ngt med Tsunami. Skrittjobb i ridhuset kanske, det är välbehövligt. Hon får bara skritta de kommande dagarna, så jag blir av med hältan ordentligt innan jag sätter igång henne. Men det är skönt, hon är knappt halt längre! Muggen har jag nästan slutat att behandla, det är inte lerigt ute längre. Jag har sista 6-7 dagarna bara borstat av muggen, pillat bort de värsta skorporna. Sen har jag spritat, och ibland vaselinat. Mer än hälften av muggen är borta nu, kan ta kort i em och visa er!

Annars då? Campari är en stjärna, verkligen! Gud, jag avgudar den lilla hästen! Synd att hon inte har de kvalitéer jag eftersöker, eller storleken. Kommer bli assnäll. Här om dagen tog jag av henne grimman - när jag red! Hon vände bak huvudet och lät mig ta av den. Så söt!

Men nu ska jag iväg till stallet! Ha det awesome idag people :)

Dessa köpte jag i fredags, hade på mig ute i fredags! SÅ snygga :D Måste dock krympa dem i tvätten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0