Sara Algotsson Ostholt

What 2 say? Tjejen är helt enkelt grym. Här kommer jag och lägger ut det på bloggen, nästan ett dygn efter den historiska händelsen. Men bättre sent än aldrig, right?

Inte nog med att det svenska fälttävlanslaget låg trea inför den avslutande hoppningen, Sara låg på en delad förstaplats med tysklands Ingrid Klimke. Vi hade medaljchanser, riktigt goda sådana!

Tyvärr höll det inte hela vägen ut, då de enda felfria ryttarna i det svenska laget var systrarna Linda och Sara Algotsson. Linda red på stoet La Fair, f. 93 mamma till Saras sto Wega, f. 01. Ganska imponerande?

Sverige hamnade på en fjärdeplats med laget, 4 straff från bronset. Men inte ska vi hänga läpp för det, Sara gick in i den andra hoppningen, med 1,3 straff som marginal till tvåan, Michel Jung. En rivning, och hon skulle komma tvåa. Det höll nästan, Wega hoppade fint genom hela banan. Men till sista linjen, trekombination -> oxer, kom de ur balans. De klarade trekombinationen, och nästan sista oxern. Tyvärr föll den. På en tillbakarullning.

Sara Algontsson Ostholt och Wega hade gjort det - Första svenska medaljen, ind Silver i fälttävlan!! (hon slutade på 43,3 straff)

Hemma har vi varit på helspänn de sista dagarna, man vågade nästan inte hoppas. Men det gick - nästan hela vägen fram! :)





Sara Algotsson Ostholt - Olympics Day 4 - Equestrian

Sara Algotsson Ostholt - Olympics Day 4 - Equestrian


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0